Volwassenen

We worden allemaal ouder of we dat nu willen of niet. Hiermee gaat gepaard dat onze gewrichten en spieren steeds meer meemaken en de kwaliteit van deze structuren naarmate we ouder worden minder sterk blijven. Hoe ouder we worden hoe meer we moeten oppassen met hoe we ons lichaam belasten.

Werken, gezin, sporten, vrienden en familie, kinderen… Een hele waslijst aan bezigheden waar we allemaal onze eigen invulling aan geven. Niks zo vervelend als een klacht die gelinkt is aan je voortbewegen van de ene taak naar de andere of pijn bij het uitvoeren van je dagelijkse bezigheden.

Een pijnklacht kan ontstaan door zeer veel parameters. We willen er liefst zo snel mogelijk van af. Belangrijk is dat je er dus niet mee blijft lopen. Pijn is een indicator die ons vertelt dat een bepaalde structuur niet optimaal kan functioneren. 

Schoenadvies - Optimotion Podologie

Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van je klachten. Is je oorzaak te vinden in de manier waarop je je voortbeweegt, je schoenen, een accident van enige maanden geleden… We kijken hoe je lichaam functioneert en waar nodig kunnen we via zolen gericht gaan bijsturen om je zo snel mogelijk van je klachten te verlossen.

Op naar een klachtenvrij bewegingspatroon en een comfortabel gevoel tijdens het uitvoeren van al die dagdagelijkse activiteiten!

Iedereen met voet-, knie-, heup- of lage rugklachten kan bij ons terecht